Sebastiaan Verlaan: trainer/coach met managementervaring


Direct na mijn opleiding aan de Hotelschool heb ik diverse leidinggevende functies in de hotel- en horecabranche en in franchiseconcepten vervuld. Vervolgens heb ik een drietal bedrijven opgestart en succesvol gemaakt. Naar aanleiding van deze ervaringen en op basis van uitdagingen die ik in mijn persoonlijke leven tegenkwam, besloot ik mij te verdiepen in het vak van trainer/coach. Ik heb de Post-HBO Registeropleiding ‘Professional Trainer/Coach’ gedaan en de module ‘opleidingskunde’ gevolgd bij het gerenommeerde JJ Trainers Academie.

Daarnaast heb ik mij gecertificeerd in persoonlijkheidsprofielen en gedragsanalyses volgens het DISC® model bij Inspirational Learning Events. Voor de verbreding en verdieping voor mijn werkzaamheden als interim- en projectmanager heb ik ook de opleiding projectmanagement van PRINCE2 succesvol afgesloten.

In 2006 ben ik Conscius begonnen, een bureau dat zich richt op de ontwikkeling en het bewustwordingsproces van de mens. Of dat nu in de persoonlijke of professionele sfeer is. Met Conscius combineer ik mijn managementervaring uit het bedrijfsleven met de kennis uit het coachingsvak. Zo kan ik mensen bewust maken van hun wensen en kwaliteiten en ze vervolgens motiveren om hun persoonlijke doelen daadwerkelijk te realiseren.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door de volgende steekwoorden: rust, balans, spiegelen en confronteren, efficiëntie en vertrouwen.