Laat uw bedrijf groeien ťn uw personeel

Heeft u behoefte aan een manager die de organisatie van uw bedrijf in korte tijd kan optimaliseren met frisse ideeŽn en gerichte adviezen? Ook dan bent u bij Conscius aan het goede adres. Als oprichter en eigenaar van diverse ondernemingen heb ik ruime ervaring in het opzetten en uitbouwen van succesvolle bedrijven. Mijn filosofie is dat geschikt en gemotiveerd personeel de basis vormt van elke succesvolle onderneming. Vandaar dat ik veel nadruk leg op het effectief gebruiken van uw medewerkers. Mijn ervaring als trainer en coach komt daarbij zeer van pas. Ik zorg dat uw personeel zich bewust wordt van zijn kwaliteiten en het maximale uit zichzelf haalt. Als uw personeel groeit, groeit uw bedrijf vanzelf mee.

Ervaring
Direct na mijn opleiding heb ik diverse leidinggevende functies in de hotel- en horecabranche en in franchiseconcepten vervuld. Vervolgens heb ik een drietal bedrijven opgestart en succesvol gemaakt. Als interim-manager heb ik een zorginstelling in Scheveningen in 2005 geholpen aan een efficiŽntere bedrijfsvoering, waarbij ik onder andere in korte tijd het forse ziekteverzuim van 28,7% heb teruggebracht naar een voor dat moment acceptabel niveau van onder de 7%. In 2008/2009 heb ik als interim directeur een haalbaarheidsproject gemanaged op het gebied van wateropslagsystemen. Hierbij heb ik de investeringsrisicoís in kaart gebracht voor een groot aantal investeerders.

Meer over mijzelf

Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Als u geÔnteresseerd bent in mijn volledige CV kan ik die u uiteraard toezenden.