Maak bewuste keuzes

Het leven bestaat uit keuzes maken. En dat is maar goed ook, want u kunt niet alles tegelijk. Helaas hebben te veel mensen het gevoel steeds de verkeerde keuzes te maken. Verkeerde opleiding, verkeerde baan, verkeerde relatie. En dat is jammer, want je leeft maar één keer, en dan wil je toch juist de dingen doen die je leuk vindt en die je gelukkig maken. Maar hoe weet u wat voor u de juiste keuzes zijn?

Conscius helpt u bij het maken van die keuzes. Door u bewust te maken van uw eigen mogelijkheden en de aspecten die u belangrijk vindt in het leven. In een coachingstraject van vijf sessies ga ik samen met u op zoek naar die juiste keuzes en help ik u om uw energie daar op te richten. Zodat u weer in balans komt met uzelf.

Als oprichter en eigenaar van diverse ondernemingen weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om goede keuzes te maken. Zowel om bedrijven succesvol te maken, als de kwaliteit van het eigen leven. Dat vereist aandacht en discipline, maar begint met inzicht in jezelf. Ik help u graag daar achter te komen.

Sebastiaan Verlaan
Conscius

Meer over hoe coaching u kan helpen

Trainingen & interim-management
Voor bedrijven die meer uit hun personeel en bedrijfsvoering willen halen, verzorg ik trainingen op het gebied van communicatievaardigheden, verkoop, leiderschap en timemanagement. Ook werk ik als freelance trainer voor trainingsinstituten in heel het land. Tevens ben ik inzetbaar als interim-manager voor bedrijven die de waarde van hun onderneming willen verhogen. Mijn kennis van organisatiestructuren en vermogen om personeel optimaal te laten functioneren hebben de resultaten van menig onderneming omhoog geschroefd.